pixel

Започна гласуването за Баня на публиката на Ideal Standard

банята

Източник: banianagodinata.com

На 13 февруари бяха обявени 3D проектите на бани, финалисти в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012. Творческото жури на конкурса определи десет номинации,  които ще се борят за отличия в две конкурсни категории – „Идеалната баня за моето семейство” и „Моята баня – това съм Аз!”.

Финалистите бяха определени в сериозна конкуренция на над 60 проекта от творческото жури на конкурса под председателството на Ахим Пол (водещото дизайнерско студио Artefakt, партньор на Идеал Стандарт Интернешънъл) и членове: арх. Албена Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Величко Великов (CHERGA), Владислав Василев (DIBLA), Мариана Китанова (арт-директор на сп. „Наш дом”). Почетен член на журито е Лазар Лазаров – търговски директор за Клъстър България на Идеал Стандарт Интернешънъл.

Авторите на номинираните проекти ще имат възможността да ги представят и защитят пред творческото жури на конкурса в началото на март 2013г. Победителите в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2012”,  ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design 2013” в Лондон и с допълнителни награди от организаторите.

От 13 февруари до 4 март 2013г. всеки онлайн потребител има възможност да гласува за своите фаворити сред номинираните в конкурса 3D проекти на бани. Гласуването се извършва на официалния сайт www.banianagodinata.com, като всеки потребител може да даде своя глас за един проект във всяка от двете конкурсни категории. Фаворитите на публиката в двете категории, събрали най-много гласове, ще спечелят приза Ideal Standard Баня на публиката 2012.

Номинираните 3D проекти на бани ще бъдат представени и във FB страницата Ideal Standard Баня на годината, където имате възможността да ги видите, коментирате и да задавате въпроси. Каним ви да следите дискусиите и разбира се, да се включите в тях.

Идеал Стандарт - Видима

Ideal Standard предлага цялостни решения за баня, които са „Вдъхновени от реалния живот”. Като водеща марка с иновативен и дизайнерски подход към създаването на решения за баня, Ideal Standard се стреми да създава продукти, които съчетават функционалното и техническо познание с дълбокото разбиране за интимната, лична роля, която банята играе в живота на всеки от нас.

Прочетете също: