pixel

Започна гласуването в големия финал на “ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2014“ – Баумит!

baumit

На 28 февруари точно в 12:00 часа приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на Баумит „Фасада на сезона 2014“. Победителката и нейните подгласнички отиват на големия финал на “ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2014”.

baumit

С 356 гласа от общо 1056 на публиката вие поставихте на първо място семейната къща в гр. София, кв. Казичене, ул. Троянов път №13. Собственост на г-н Борис Велинов, инвеститор и заявител в конкурса. Проектант на къщата е инж. Светослав Велинов, а изпълнители са майсторите Радо и Митко, които са използвали Про Система с Про контакт топлоизолация и боя за крайно приложение Силикон Колор на Баумит.

baumit

На второ място с 339 гласа на публиката застана еднофамилната къща на Асен Асенов в село Симеоново, област Видин, проектирана от арх. Митко Славчев и изпълнена от Цветан Цанов избрал материали: Про система (с ПроКонтакт) – крайно покритие ГранопорТоп – полимерна мазилка, МозаикТоп – мозаична мазилка и боя за външно приложение СтайлКолор.

baumit

На трето място с 163 гласа се класира ЦДГ „Слънце“ в град Ямбол, ул. Александър Стамболийски 16 с инвеститор и заявител – директор Пепа Господинова, а изпълнител на фасадата е Инфрастрой Инженеринг използвали Про Система с Про контакт топлоизолация, крайно покритие Силикон Топ и боя за външно приложение Стайл Колор на Баумит.

След 12 месеца, 53 фасади участници и 2156 гласували, броенето на последните десет дни до големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014 г.“ започна! В него участие взимат общо 12 фасади спечелили първо, второ и трето място в четирите предходни етапа от конкурса „Фасада на годината“.

Сега е моментът да подкрепите с един клик вашия фаворит! Не се бавете, фасада подкрепете и награда спечелете!

За първите три места в конкурса, отново се борят невероятните фасади!

От 1-ви до 10-ти март 2015 г. изберете най-красивата според вас фасада на година 2014 тук.

Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: