pixel

Wolfgang Buttress завършват „Виртуалния кошер“

pavilion

Пулсиращият кошер от Wolfgang Buttress е един от първите павилиони, които ще бъдат завършени за предстоящото събитие Milan Expo 2015. Свързан с прякото участие на Великобритания на изложението, BE или „виртуален кошер“ е проектиран така, че да подчертае тежкото състояние на медоносната пчела и да предложи завладяващи сетивни усещания с траен аромат на типично Британска природа.

Изграден е от решетъчна структура с височина 14 метра, състояща се от 169 300 парчета алуминий и стомана. Куполната структура се издига в края на извиваща се ливада, покрита с диви цветя, която води посетителите към „кошера“. При влизане вътре, специална композиция от аудио и видео ефекти имитира активността на съществуващ кошер в Нотингам, съобщава arhitektura.bg.

pavilion

гтяояягжт

pavilion

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: