Възражения за некачествени ремонти във Варна

varna

„Кой ще плати ремонта на ремонтите в града“, питат представители на Гражданската инициатива „Живот за Варна“ и Данаил Папазов.

Днес те внесоха в общината въпроса си до кмета Иван Портних.

Питането е във връзка с  ежедневно постъпили сигнали в централата на Гражданска инициатива „Живот за Варна“ за некачествено извършени ремонтни дейности на територията на града.

Най-често става въпрос за компрометираните, изцяло нови настилки на площад „Независимост“ и по пешеходната зона на бул. „Княз Борис I“ – част, от които бяха пренареждани многократно. Същото се отнася и за пропадналия нов асфалт по въпросния булевард, както и за очевидно видоизменения, дни след пускането му, нов шадраван“ се казва във внесеното писмо в Община Варна.

В тази връзка вносителите на писмото питат кой осъществява контрол върху качеството на изпълнението на проектите и за чия сметка ще е ремонтът на ремонтираните обекти.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: