pixel

В Пловдив премахват металните гаражи до 2019 г.

metalni garaji

До края на 2018 година се увеличава срокът за премахването на металните гаражи в Пловдив, реши Общинският съвет, предаде БНР.

В следващите две години ще се работи по график за освобождаване на градските пространства от гаражните клетки, подчерта кметът Иван Тотев и уточни какво още предвиждат гласуваните промени.

Най-важното е, че районните кметове повече нямат право да разполагат гаражни клетки в районите, каза кметът.

Още следващата година районите подготвят програми за конкретни градски зони, които ще бъдат естествено облагородени. Тук отпада задължението на Общинския съвет да приема схемите, които районните администрации ще предлагат за паркиране по алтернативния начин, а именно с платени паркоместа, обясни Тотев.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: