pixel

Тротоар пропадна заради бурята в столицата

тротоар

Източник: btvnews.bg

Стената на строителен изкоп в центъра на София пропадна, а заедно с него и тротоара на улицата. Инцидента се случил 40 минути след като работниците си тръгнали от обекта.

Към 18 ч вчера тротоарът на ул. Будапеща рухнал в изкопа. По чудо никой не е пострадал. Според строителния надзор причината за срутването е проливният дъжд и липсата на канализация, както и че тежката техника за строежа е стояла паркирана на тротоара.

Предприемачите започват ново укрепване на рова, който и в момента е бил укрепен по всички правила, обясниха от контрола на строителството на столичната община.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: