pixel

Топлина с натискане на един бутон

Milwaukee

С отопляемото работно облекло Milwaukee можете да работите удобно на открито дори при тежки климатични условия. При ниски температури активните нагревателни зони осигуряват комфорт и предпазват от охлаждане. Облеклото е изключително издръжливо, може да се пере в пералня и затова е идеално за работа на строителната площадка.

Нагреваемите якета Milwaukee M12 осигуряват при ниска настройка до осем часа топлина с едно зареждане на батерия M12 RedLithium 3,0 Ah. Вътрешната подплата оптимизира предаването на топлина към потребителя.

Milwaukee

Нива на нагряване с възможност по избор

Захранвано с батериите M12 RedLithium или RedLithium USB, отопляемото работно облекло на Milwaukee разпределя топлината в ключовите зони на тялото. Издръжливите нагревателни елементи от въглеродни влакна поддържат топлината стабилна и намаляват необходимостта от допълнителни ограничаващи слоеве. Множеството нива на нагряване ви позволяват да изберете подходящото количество топлина за всякакви метеорологични условия. Пълната гама отопляеми работни облекла от Milwaukee може да се пере изцяло и е подходяща за сушене в сушилня.

Снимки: Milwaukee

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: