Термофлекс® EPS W-40

termoflex

Термофлекс® EPS W-40 представлява висококачествен, трудно горим топлоизолационен материал от експандиран полистирен (EPS). Материалът притежава много високи якостни и механични показатели. Плочите на Термофлекс® EPS W-40 са идеално пригодени за процесите на топлоизолиране при места, подложени на извънредно високо натоварване. Такива могат да бъдат различни зелени площи, отворени покриви, с постоянно движение, подови замазки, тераси на плоски, скатни или наклонени покриви и други.

Материалът се явява особено подходящ при топлоизолиране на различни места, благоприятстващи образуването на топлинни мостове, като например различни балкони, страници на прозорци и врати, бетонни колони или гред и т.н.

Термофлекс® EPS W-40 се характеризира със завидна паропропускливост. Това придава на строителната конструкция, свойството да „диша“. По този начин се редуцира шансът за възникване на мухъл и последващите проблеми от него. Важна характеристика на материалът е, че той е устойчив на стареене, като с течение на времето не променя формата си и не се свива.

Термофлекс® EPS W-40 е подходящ, както за новопостроени, така и за съществуващи сгради, в процеса на тяхното саниране и подобряване на топлоизолацията.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: