pixel

Терафлекс® Premium FIX

teraflex premium

Терафлекс® Premium FIX представлява водоотблъскваща, суха силикон-модифицирана мазилка. Продуктът осигурява наличието на здрава основа за полагане на различни видове крайни покрития. Подходящ е за цялостно екстериорно и интериорно, грубо (хастарно) измазване на влажни помещения и стени от тухла, бетон, камък и т.н.

Терафлекс® Premium FIX се характеризира със завидно сцепление към всякакви основи като преодолява големи неравности по повърхността, без да се свлича. Продуктът значително намалява разхода за труд и срока за изпълнение. Характеризира се с висока механична устойчивост и еластичност на покритието след изсъхване, което гарантира неговата дълготрайност и защита от напукване. Силиконът, намиращ се в мазилката, възпрепятства преминаването на вода, като запазва висока паропропускливост и сигурно защитава повърхността от изсоляване.

Терафлекс® Premium FIX позволява машинно и ръчно полагане на един слой, не по-дебел от 5 см.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: