pixel

Терафлекс® КАНОКОНЛИТ® EPOXY

teraflex

Терафлекс® КАНОКОНЛИТ® EPOXY се характеризира с осигуряването на качествено залепване на, различни по вид, строителни материали и повърхности. Двукомпонентното епоксидно лепило е особено подходящо при залепване на  стъклопласти,  метал,  стъкло,  пластмаса,  порцелан,  керамика,  дърво и други.

Структурата на лепилото позволява качественото закрепване на всички видове порьозни и непорьозни материали. Терафлекс® КАНОКОНЛИТ® EPOXY се характеризира с много висока якост на залепване, същевременно, с което осигурява дълготрайни резултати и безпроблемно използване на материалите и повърхностите.

Лепилото гарантира постигането на твърда връзка на закрепваната повърхност с основата. Важна характеристика за продукта се явява неговата водоустойчива структура, благодарение, на която влагата не влияе върху залепваните повърхности.

Mарисан

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: