pixel

Терафлекс® EXTRA FLEX

teraflex

Терафлекс® EXTRA FLEX представлява висококачествено, флексово лепило с фибри, идеално приложимо при лепене на керамични плочки, както интериорно, така и екстериорно. На закрито продуктът позволява лепене на гранитогрес с максимален размер на плочката до 40х40 см. Вложените, в структурата на лепилото, фибри позволяват допълнително подсилване, като по този начин спомагат за постигане на по-голяма трайност на залепване и чувствително подобряване якостните качества на сместа.

Устойчивостта на Терафлекс® EXTRA FLEX на влага и студ го прави подходящ материал за полагане на керамични покрития на открито и закрито върху различни бетонови, газобетонови, циментови, хоросанови и други минерални основи. Това може да става безпроблемно при балкони, тераси, покриви и други подобни, открити площи.

При комбинация с лепила за плочки като Терафлекс® SUPER FLEX, Терафлекс® Gold или Терафлекс® Platinium, полагането на облицовки може да се извърши върху различни деформируеми и критични основи.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: