Терафлекс® AQUARELLE ЯХТЕН ЛАК

teraflex aqvarelle

Терафлекс® AQUARELLE® ЯХТЕН ЛАК е популярен продукт, характеризиращ се със специални качества, предназначен за употреба върху повърхности, подложени на различни екстремни условия. Продуктът е готов за работа и се използва за оформяне на лаково покритие на дървени елементи и основи на яхти и лодки, градинска или интериорна мебел, подове от дървесина и други.

За разлика от останалите лакове за дърво, Терафлекс® AQUARELLE® ЯХТЕН ЛАК е подходящ за приложение и като повърхностен лак за метал. Щом бъде нанесен върху дърво, яхтеният лак прониква дълбоко, уплътнява порите, изсъхва бързо и позволява лесно шлайфане. Най-важното предимство на яхтения лак е неговата устойчивост на вода, влага, тежки атмосферни условия и агресивни въздействия, предизвикани от външната среда.

Когато дървената повърхност бъде лакирана, тя придобива много добра естетика, същевременно с което е защитена от устойчив на надраскване, гладък филм.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: