Техници умишлено повреждат асансьори

asansiori

Фирмите за поддръжка на асансьори в няколко града в страната са във война за преразпределяне на пазара. Това стана ясно вчера от изнесената информация от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева и председателя на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) Стефан Цанков, пише „Монитор“.

В последните няколко месеца в агенцията са постъпили множество сигнали за умишлено повреждане на асансьори в Русе, Пловдив, Велинград, София и Тутракан.

В Русе саботажите са най-много, уточниха неофициално от контролното ведомство.

Според неговия шеф – Стефан Цанков, сигналите първо са дошли от поддържащите фирми, които се оплакали от бум на повредите, сигналите от граждани за потрошените асансьори. Те са поискали помощ от агенцията.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: