pixel

Светослав Глосов бе избран за заместник-председател на КРИБ

 Светослав Глосов

Източник: vestnikstroitel.bg

Председателят на Камарата на строителите в България инж. Светослав Глосов бе избран за заместник-председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Това стана на годишното събранияе на огранизацията. За поста бяха определени още Георги Ранделов, изпълнителен директор на „Майкрософт България”, Атанас Гаров от „Колиърс интернешънъл”, Петър Кънев, председател на Съюза на печатарската индустрия в България и Петко Димитров, изпълнителен директор на консултантската компания „ПрайсуотърхаусКупърс”.

Ново избраните заместник-председатели са с мандат от 2 години. Огнян Донев беше избран за втори двугодишен мандат като председател на КРИБ. Преди изборът на ръководство на огранизацията беше променен уставът на дружеството. След измененията броя на членовете на управителния съвет се увеличи с 2 –  от 25 на 27, а тези на заместик-председателите от 2 на 5. „Целта на увеличаването на броя на членовете на управителния съвет и заместик-председателите е да се популяризира дейнстта на организацията” – обясни Донев след процедурата.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: