pixel

Светлина във всяко кътче с нова гама строителни прожектори на батерии

Metabo

Metabo пуска на пазара три нови акумулаторни строителни прожектори – BSA 12-18 LED 2000, BSA 18 LED 4000 и BSA 18 LED 10000, съответно с по 2 000, 4 000 и 10 000 лумена.

И трите прожектора са изключително леки, компактни, отличават се с висока устойчивост на удар и издържат дори на най-тежките условия на строителната площадка. Освен това и трите модела имат клас на защита IP 54, така че прахът и пръските вода не могат да им навредят.

В зависимост от конкретните нужди потребителят може непрекъснато да регулира интензитета на светлината, за да освети идеално работната зона и в същото време да използва ефективно живота на батерията. Специален индикатор информира за оставащото време за работа. За да не изгасне внезапно и да се стигне до аварии, лампата премигва първо няколко пъти – по този начин батерията може да бъде сменена навреме.

Фокус върху малки работни пространства

Акумулаторният прожектор BSA 12-18 LED 2000 е един от най-леките на пазара. „Благодарение на COB светодиода прожекторът осветява по-малките работни зони по изключително фокусиран начин, което го прави подходящ за инспектиране на обекти“, казва Йорг Стошус, ръководител на Центъра за компетенции в Metabo. В зависимост от изискванията, той може да работи с батерии от 12 и 18 волта.

Metabo

Равномерно осветление без сенки

Прожекторът BSA 18 LED 4000 осигурява решение, когато работната зона е осветена от различни страни и по стените бързо се появяват сенки. „Благодарение на SMD светодиодите той осветява по-равномерно от фокусираната светлина големи площи, като например стени, и по този начин намалява досадните сенки“, обяснява Стошус.

Максимална осветеност 

Най-мощният прожектор от новата гама е BSA 18 LED 10000. Със своите 10 000 лумена той осигурява максимална осветеност и разполага с разпръснати SMD светодиоди, с помощта на които осветява големи площи в процеса на изграждане или по време на ремонтни дейности. BSA 18 LED 10000 е допълнително оборудван със захранващ кабел.

Снимки: Metabo

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: