pixel

Супер устойчиви тухли и керемиди

Randers Tegl

Устойчивите тухли и керемиди на Randers Tegl се произвеждат изключително с електричество от вятър и биогаз. Това намалява въздействието върху околната среда на всяка тухла и керемида с 50% – без да се нарушават техническите им качества.

Сериите Ultima и Unika се произвеждат изцяло по устойчив начин и поради това са най-ексклузивните тухли на Randers Tegl. Те са изработени от глина, която е разработена благодарение на опита на много поколения, работещи с този материал. Другите серии тухли и керемиди на Randers Tegl също се предлагат в устойчиви версии.

Randers Tegl

Страхотен ефект, малък разход

Цената на устойчивите тухли и керемиди е с около 10% по-висока от тази на обикновените. Често фасадата се счита за по-малка част от цялостния проект, но тя оказва значително въздействие върху околната среда и изисква екологичен сертификат.

Снимки: Randers Tegl

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: