pixel

Судал получи наградата Superbrands на България за 2021-2022 г.

soudal

От Судал са щастливи да съобщят, че марката отново беше отличена с наградата Superbrands на България за 2021/2022 в В2В сектора!

За втора поредна година Судал с гордост получава признание за качеството, надеждността и интелигентните решения, които предлага на своите клиенти.

„Благодарим Ви, че сте с нас по пътя ни от малка семейна фирма до международен холдинг с производствени предприятия и представителства в повече от 140 страни – на всички континенти. Път, който започна преди над 50 години, а днес ние продължаваме да чертаем заедно!“

Судал

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията.

Прочетете също: