pixel

СТИРОДИЗАЙН

StyroDesign

StyroDesign е водещ производител на фасадни и интериорни профили и декорации, позволяващи цялостно претворяване на сградите в модерен и класически архитектурен стил. Решенията на компанията красят интериори и фасади на сгради от частното и обществено строителство в България и Европа.

Продуктовата гама на компанията се базира на съвременни технологични материали като например полистирол, полиуретан, Duropolymer, високоякостен бетон както и на екосъобразни материали като рециклирано дърво, органични суровини (цветя и алпийска растителност), декоративен мъх и др., което позволява реализирането на всякакви художествени образи по фасадите и интериорите с необичайна лекота и завиден ефект.

Решенията на StyroDesign обхващат пълен набор от дизайн елементи, включително:
– Фасадни профили от EPS и PU;
– Декоративни фасадни панели;
– Интериорни профили от PU, HDPS, EPS и XPS;
– Органични облицовки, тапети и декоративен мъх;
– Панели от изкуствен камък и дърво;
– Декоративни мозайки от тиково дърво и елементи от изкуствена и рециклирана дървесина;
– Декоративни решетки, текстури и панели;
– Стенни облицовки и тапети;
– Декорации и форми от EPS по индивидуален проект;
– Отливки от високоякостен бетон и полимербетон;
– Обзавеждане за spa и wellness пространства.

На сайта на StyroDesign можете да подберете целия спектър от решения за декорация на дома, офиса, търговския обект, хотелските части и др. На Ваше разположение са каталози, включващи повече от 5000 готови решения.

StyroDesign предлага и изработката на архитектурни елементи от различни видове материали по индивидуален проект, според изискванията на клиента.

Компанията предлага целия комплект системни услуги, необходими за изпълнение на проекти с различна степен на сложност, включително създаване на дизайн проект на фасадата или интериора, избор на най-добрата комбинация от материали, окомплектоване на проекта и доставка на декоративните елементи и аксесоари за монтаж и др.

+359 88 574 0220
[email protected]
styrodesign.eu
Русе, ул. Калнъ дере 15

СтироДизайн

StyroDesign е водещ производител на фасадни и интериорни профили и декорации, позволяващи цялостно претворяване на сградите в модерен и класически архитектурен стил. Решенията на компанията красят интериори и фасади на сгради от частното и обществено строителство в България и Европа. Продуктовата гама на компанията се базира на съвременни технологични материали като например полистирол, полиуретан и Duropolymer, както и на екосъобразни материали като рециклирано дърво, органични облицовки, декоративен мъх и др., което позволява реализирането на всякакви художествени образи по фасадите и интериорите с необичайна лекота и завиден ефект.

Прочетете също: