pixel

Структурни сандвич панели балансират дневната светлина

Kalwall

Kalwall е полупрозрачен структурен сандвич панел, в който се използват призматични стъклени влакна, вградени в лицевите листа на панелите. Стъклените призми пречупват слънчевата светлина, за да осигурят балансирано, дифузно разпръскване без отблясъци.

Стенните системи са полезни за фасадни приложения, които не се нуждаят от обединяване на фиксирано или управляемо остъкляване или жалузи с полупрозрачни плоскости. Структурните сандвич панели Kalwall могат да бъдат плоски или извити. Те се предлагат с различни дебелини и могат да бъдат персонализирани, за да се приспособят към различните условия.

Kalwall

Характеристики:
– балансирана дневна светлина без отблясъци;
– отлична топлинна ефективност;
– икономия на енергия и електричество;
– ниски изисквания за поддръжка през целия жизнен цикъл;
– сигурност чрез визуална неприкосновеност;
– устойчивост на графити/вандализъм.

Kalwall са изработени от композитни материали и се предлагат във формата на плочи, плоскости и панели.

Снимки: Kalwall

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: