pixel

Стенни панели с изкуствен камък

Decorative Ceiling Tile

Панелите Stonewall на Decorative Ceiling Tile, направени от изкуствени подредени камъни, предлагат издръжлива, лека, рентабилна и изискваща по-малко поддръжка алтернатива на обичайната трудна за изпълнение зидария. Изработени от полиуретан, панелите са лесни за инсталиране, устойчиви на атмосферни влияния и гниене, както и непроницаеми за насекоми, мухъл и плесен.

Нуждаят се само от строително лепило и винтове и могат лесно да се режат и монтират с помощта на обикновени дървообработващи инструменти. Серията панели за каменни стени на DCT предлага разнообразие от различни колекции.

Характеристики и предимства

Лесно инсталиране – необходими са ограничени умения за инсталиране на панелите, които се свързват безпроблемно един с друг. Това става бързо и изисква само винтове и строително лепило. За разлика от истинския камък, тук няма фугиране, което прави процеса по-лесен и чист.

Decorative Ceiling Tile

Автентична реплика – панелите са индивидуално ръчно оцветени, за да се гарантира, че цветовите вариации са автентични спрямо истинския камък. Панелът се произвежда с имитация на 100 уникални истински камъка, за да се създадат интересни преходи и характеристики, които бихте открили при истинския камък.

Леко тегло – средното тегло на панелите е приблизително 4,5 кг.

Издръжливост – изработени от висококачествен полиуретан, панелите предлагат устойчивост на екстремни температури, вятър, дъжд и сняг.

Снимки: Decorative Ceiling Tile

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: