pixel

Стартира виртуалният Rehau тур – иновации за прозорци 2020

rehau

Индивидуална виртуална обиколка представя актуалните иновации.

Във впечатляващ дигитален тур Rehau представя бъдещето на прозорците. Иновациите и новите системни решения на компанията се презентират в индивидуални обиколки от специалистите на Rehau – например JustSmart, устройството за напълно автоматично регулиране на прозорци. Виртуалната обиколка е не само чисто продуктово шоу, а показва компактно и детайлно как Rehau превръща в реалност своето мото „Create Difference. Grow Business.“

Много преди COVID-19 кризата Rehau се позиционира като пионер в дигиталните технологии и виртуалната обиколка е доказателство за това. В допълнение към специалната услуга за индивидуална разходка с Rehau служител, съществува и възможност за самостоятелно, не толкова детайлно разглеждане на акцентите в тура. И в двата случая всичко стартира на уебстраницата на Rehau България.

Виртуалната обиколка преминава през четирите основни теми, с които Rehau дава преднина на своите партньори пред конкурентите им:
– растеж в основния бизнес;
– нови хоризонти за растеж в Smart технологиите;
– дигитални услуги;
– устойчиво развитие.

Целта е: „Да разкрием допълнителни пазарни ниши и възможности за развитие на нашите клиенти.“, казва Карстен Хойер, ръководител на отдел „Прозоречни решения“ в Rehau. „Постигаме това посредством Smart технологиите, превръщащи прозорците в много по-стойностни строителни елементи и дигиталните предложения за по-ефективни работни процеси“. Това е базата за създаване на нашата актуална атрактивна продуктова гама. В отговор на предизвикателствата на бъдещето, Rehau се позиционира, като системен доставчик на интегрирани решения.

Иновации в основния бизнес и Smart продукти

Виртуалната обиколка върви по нишката на новите разработки на Rehau. Към иновациите в основния бизнес принадлежат решението за плъзгане Synego Slide, както и други сертифицирани системни компоненти. В растящия сегмент за Smart продуктите Rehau показва новата версия на вече познатата система за защита от взлом Smart Guard и представя новите технологии за засенчване и запазване на личното пространство в областта на стъклата Smart Privacy и Smart Shading. Всички те са цялостни системни решения, лесни за обработка от производителите и лесни за употреба от крайните клиенти.

Дигитални решения

Ориентирано към бъдещето, новото устройство за монтаж Rehau JustSmart, дава отговор на проблема с недостига на квалифицирани монтажници и покрива високите изисквания за прецизност на изпълнението. С това решение от Rehau, прозорците и вратите се регулират напълно автоматично. С иновацията Window ID в бъдеще пък може да се документира целият жизнен цикъл на прозорците. Това гарантира повече ефективност в производството, на място на обекта и в сервизното обслужване. Rehau Connect открива пред производители и дистрибутори нови канали за продажби. Дигиталната платформа ги подпомага за привличане на нови клиенти, в монтажа, в услугата и при следпродажбеното обслужване.

Устойчиво развитие

Rehau отвежда посетителите на вълнуващо пътешествие в света на устойчивото развитие. В настоящето, чрез своите активности, полимерният специалист спестява годишно 97 000 тона CO2, за чиято преработка иначе биха били необходими 7 800 000 дървета, разположени на площ от 137 000 футболни игрища. До голяма степен това се дължи на използването на около 40% дял на рециклиран материал в новите поколения прозоречни системи.

Повече информация и вход към дигиталния тур на Rehau – тук.

Концернът Rehau е компания, специализирана в полимерите с годишен оборот от над 3.5 млрд. евро. Тя е независима и стабилна семейна компания, за която работят приблизително 20 000 служители в повече от 170 локации по света. Около 12 000 служители работят за Rehau в Европа, от които 8000 само в Германия. Rehau произвежда системи и продукти за браншовете строителство, автомобилостроене и индустрия. През последните повече от 70 години Rehau работи за превръщането на полимерните продукти в по-леки, по-удобни, по-безопасни и по-ефективни решения и доставя иновативни системи и продукти в страни от целия свят.

Рехау

Като премиум марка за полимерни решения, Rehau е международен лидер в областта на строителството, автомобилостроенето и индустрията. Ние генерираме непрекъснат растеж самостоятелно - с иновативна сила и компетентност в технологиите за повърхности, както и в разработването на материали и системи. Около 20 000 служители на 170 места по света са ангажирани с успеха на нашата независима семейна компания.

Прочетете също: