pixel

На IFA 2016 Hörmann и Volkswagen представят световна новост

Хьорман

Hörmann

Посредством системата Infotainment в бъдеще всички водачи на Volkswagen могат да видят кой звъни на звънеца вкъщи, да говорят с посетителя и да отворят гаражната врата

По време на международното изложение IFA 2016 в Берлин е представена световна новост. В бъдеще Volkswagen Car-Net App-Connect може да се свързва с домашния видео домофон на Doorbird. По проекта Volkswagen работи със специализираната фирма за домофонни системи Doorbird и производителя на врати за дома и индустрията Hörmann, който предоставя задвижванията за вратите, както и необходимата предавателна техника.

Електронната търговия продължава да се радва на покачващ се интерес. Избирате докато лежите вкъщи на дивана и купувате с един-два клика на мишката – все повече клиенти оценяват спестеното по този начин време при пазаруване. То обаче може да се окаже загубено, ако когато куриерът пристигне вкъщи няма никой и вие трябва да прибирате пратката от близкия куриерски офис. 

Водачите на Volkswagen вече не трябва да се редят на дълги опашки. По време на пътуването си посредством системата Infotainnment те могат да разберат, че някой звъни на входната врата в дома им. Техниката позволява да говорите с посетителя и в бъдеще дори да отворите на куриера входната или гаражната си врата без да трябва да използвате смартфона си по време на шофиране.

За въвеждането на тази новост на пазара Volkswagen се обърна към Doorbird и Hörmann за да представи техниката за първи път в една къща в гр. Потсдам в рамките на IFA 2016. Със задвижванията за гаражни врати Hörmann посредством Doorbird-App в бъдеще може да отваряте вратата от колата си. Това ще бъде възможно и с входните и порталните врати на Hörmann, за които фамилното предприятие също предлага подходящи задвижвания.

„Особено горди сме, че със съвместната си работа и нашите иновативни продукти имаме възможност да сме първите, с които Volkswagen представя новата техника.“, каза Мартин Й. Хьорман,  лично отговорен съдружник в групата Hörmann. „Да свържеш автомобила с дома си – това допълва идеално идеята за смарт дом.“

Volkswagen обръща внимание, че всички автомобили са съвместими с технологията MirrorLink™. Volkswagen App-Connect (inkl. MirrorLink™) се предлага като опция от май 2015 г.  за почти всички модели на Volkswagen.

Хьорман България

Към пазара на строителни елементи днес се добавят вратите за дома и индустрията на фирма “Хьорман”, като в рамките на Европа това е най-голямата фирма в този бранш. Това бе постигнато през годините от фамилната фирма посредством постоянен растеж, иновации, гаранции за качество и близост до клиента. - Гаражни врати - Индустриални врати - Задвижвания - Техника за разтоварване - Интериорни врати - Каси - Алуминиеви прозорци

Прочетете също: