pixel

Стартира търг за продажбата на гара “Пионер”

търг гара пионер

 Гара “Пионер” ще бъде обявена за продан, заяви транспортният министър Николина Ангелкова в отговор на въпрос на “24 часа”.

Предишното правителство взе решение за продажбата на апетитните терени на гарата, но остави търга ва следващия кабинет. В интервю за “24 часа” при встъпването си в длъжност министърът каза, че първо ще провери цялата документация по продажбата и ако всичко е чисто, ще обяви търга.
Тя заяви, че имотите на гарата, които са на Национална компания “Железопътна инфраструктура”, ще се продават с търгове с тайно наддаване, като началната му цена ще бъде 13 млн. лв. Те са с обща площ 37 078 кв. м.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: