pixel

Стартира нова платформа за обществени обсъждания на законопроекти в строителството

obsujdane

По проект КБ11-31-1/06.10.2011 г. по ОП „Административен капацитет“ е създаден и функционира интернет сайт pds.government.bg, чрез който всяко заинтересовано физическо или юридическо лице може да участва в обществено обсъждане (обществена консултация) на законопроекти за отмяна и облекчаване на регулаторните режими в устройственото планиране, инвестиционното проектиране и строителството.

Законопроектите са разработени в изпълнение на дейност 2 от проекта – „Намаляване на административната тежест в устройственото планиране и в реализацията на инвестиционните проекти“, информират от пресцентъра на МС.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: