pixel

Стартира интернет страницата на Фонда за жилищно обновяване

фонд

Източник: publics.bg

Официално стартира интернет страницата на Фонда за жилищно обновяване към Корпоративна търговска банка АД (КТБ АД). На интернет адрес www.corpbank.bg/fund и на fund.corpbank.bg е публикувана изчерпателна информация за кредитите, гаранциите, банковите сметки и всички услуги, които КТБ АД предлага в качеството си на управител на Фонда за жилищно обновяване.

Страницата разполага и с кредитен калкулатор, в който ползвателят въвежда сумата на желания от него кредит и получава подробен погасителен план с точна информация за годишния процент на разходите, дължимите вноски, лихвата, която ще плати за целия период на кредита, и др.

В раздел „За продуктите/кредитите“ кандидатите за финансиране от Фонда за жилищно обновяване към КТБ АД могат да се запознаят в детайли с параметрите на банковите продукти „Жилищно обновяване“ – доверителната сметка, банковият кредит и гаранцията.

Подробно са описани и изискванията към Сдруженията на собственици и собствениците на самостоятелни обекти за жилищно ползване, които възнамеряват да кандидатстват за финансиране от фонда, както и предварителните етапи за получаване на безвъзмездна помощ от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

За улеснение на ползвателите на сайта КТБ АД подготви презентация „Стъпка по стъпка“ за схемата на проект „Енергийно обновяване на българските домове“ и стъпките на финансиране от Фонда за жилищно обновяване.

Интернет страницата на Фонда за жилищно обновяване дава отговори и на най-често задаваните въпроси.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: