pixel

Soudal пуска Soudal Healthy House®, по-устойчиви алтернативи на продуктите си

Soudal

Soudal с гордост обявява пускането на продуктовата гама Soudal Healthy House®, съдържаща по-устойчива алтернатива за всяка продуктова група Soudal: пени, лепила и уплътнители.

Устойчивостта е приоритет за Soudal Group. Ето защо Soudal разработва по-екологични продукти за гамата Soudal Healthy House®. Всеки от тях отговаря на два важни критерия: да е по-малко вреден за крайния потребител и да има по-малко въздействие върху околната среда и/или изменението на климата.

Soudal

Дирк Куревиц, главен изпълнителен директор на Soudal: „Soudal Healthy House® е важна стъпка за Soudal Group. Ние продължаваме да работим върху устойчивостта всеки ден в различни области. Например, положихме значителни усилия да намалим въздействието върху околната среда в нашите опаковки, използването на суровини и транспортирането на нашите продукти. Непрекъснато предприемаме стъпки за намаляване на нашия екологичен отпечатък по отношение на климата, околната среда и потреблението на енергия.“

Soudal

Със свежа визия на опаковката, всеки продукт точно описва предимствата си като устойчив избор, допринасящ положително за жизнената среда и/или борбата с изменението на климата. Всички артикули в тази гама отговарят на стандартите за високо качество на Soudal, гарантиращи изключителни резултати.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Судал

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията.

Прочетете също: