pixel

Soudabond Turbo – бързосъхнеща пяна за первази, дърво и декорация

Soudabond Turbo

Бързате ли да приключите довършителните дейности на ремонта вкъщи? Soudal намери решение на проблема с недостига на време.

Soudabond Turbo е иновативен продукт, специално разработен за професионалисти. Благодарение на своите характеристики, той спестява до 30% от работното време. Само 15 минути след нанасяне, повърхността може да бъде обработвана, а един час по–късно, натоварвана с тежки елементи.

Soudabond Turbo е готов за употреба. Залепва за всички обичайни строителни повърхности като бетон, дървесина, метал и пластмаси.

Един флакон може да покрие до 14м² площ, което замества 25 килограмов чувал сухи смеси. Полезното действие на Soudabond Turbo не се изчерпва с неговата икономичност и бързина, той значително подобрява и изолационните характеристики на панелите.

Soudabond Turbo е лесна и готова за употреба, бързосъхнеща пяна за всякакви изолационни материали. С един флакон можете да замените 6 флакона лепило или да залепите до 14 m². Началната якост е 1 минута. Прилепва без раздуване, към всякакъв тип повърхности.

Предимства:
– Светкавично бързо действие;
– Отлична адхезия в рамките на 1-3 минути дори при ниски температури;
– Бърза настройка, може да се работи дори след 15 минути;
– До 30% по-бързо изпълнение;
– Изключително икономична поради прецизната си дозировка;
– Може да се използва на вертикални повърхности;
– Постоянно гъвкава, не фрагментира;
– Добра способност за изравняване на неравни повърхности;
– Намалена формула след разширяване за бърза и прецизна конструкция на панели и гипсокартон;
– Не съдържа разтворители;
– Устойчива на стареене, плесен и гниене, но не устойчив на UV лъчи;
– Влагоустойчива, но не и водоустойчива

Приложение:
– Залепване на леки декоративни елементи, корнизи, мазилки към стени и тавани;
– Бързо ефективно и икономично окончателно фиксиране на гипсокартон и изолационни плочи по-малки от 1,5 м²;
– Подходяща за залепване на гипсокартон и друга суха конструкция;
– Подходяща за свързване на полистирол (EPS + XPS), полиуретан (PUR, PIR) и изолационни плочи от фенолна смола;
– Подходяща за залепване на тухли (газобетон, варовиков пясък, гипс и други);
– За изграждане на ненатоварени стени, като вътрешни прегради, баластни стени и други;
– Подходяща за запълване на кухини, пролуки, пролуки между изолационните плоскости.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители в Европа.  Групата притежава 20 завода на 5 континента и за нея работят над 3200 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти. Продължителните инвестиции в R&D, дългосрочната визия за иновации и адаптация към местните изисквания на пазара допринасят за изключителното представяне на Soudal.

Судал

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията.

Прочетете също: