pixel

Sofia Термо Декоративна Боя

sofia atri

Иновация, комфорт и красота за всички помещения във вашия дом

Термо Декоративните Бои Софиа
са най-авангардните продукти в своя сектор. Съчетавайки  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите, Софиа придава на интериора стил и класа, които го правят уникален. И не само това. Wellness-Care® технологията на Атриа, съдържаща се в декоративните бои Софиа, подобрява в значителна степен комфорта в помещенията и допринася за икономия на електроенергия. Декоративните бои Софиа са естествено продължение и красив завършек на линията бои и фасадни мазилки Атриатермика.

Софиа е водоразредима декоративна боя, на базата на терполиакрилни смоли и специални добавки, създадени и тествани в съответствие с  Wellness-Care® технологията на Атриа.

sofia atri

В какво се състоят основните предимства на Софиа?

Комфорт в помещенията:

Равномерно разпределение на топлината; По-здравословни условия в помещенията; Отлично антикондензно действие; Антимухълно действие.

Намаление на разходите за електроенергия:

Намаление на разходите за електроенергия с 20% – Сертифицирано!*
*Базирано на проучване на Департамента за Науките за храните и околната среда на Университета на Месина.

Ниска разходна норма:

Висока покривност на продукта – до 12 кв. м./л.

И накрая, но не последно място по значимост – изключително конкурентна цена, сравнена с подобен род декоративни бои!

sofia atri

Wellness-Care® Technology

Wellness-Care® технологията
на Атриа е гаранция, че продуктите притежават максимални термоизолационни свойства. Софиа и системата Атритермика предлагат  100% по-висока изолация от  стандартните декоративни бои, като от това произтича елиминирането на конденза и мухъла. Гаранция за здраве и комфорт във вашия дом.

sofia atri

Energy Save 20%

Energy Save 20% e марка на Атриа, която се дава на продуктите, сертифицирани за икономия на електроенергия. Боите Софиа и системата Атритермика, нанесени според технологията описана в инструкциите за нанасяне, ви позволяват да намалите разходите за отопление и охлаждане с 20%.

sofia atri

Цветове

София се предлага в три стандартни бази: Неутрална, Сребърна и Златна.
Всяка база може да бъде тонирана с осемте оцветителя на тинтометричната система Термо Колорс, като така се постигат 388 цвята. Широката гама цветове и различните ефекти,които могат да се постигнат със София са подходящи, както за класическия, така и за модерния интериор. Софиа съчетава функция и естетика и издига декоративните бои до едно ново ниво!

sofia atri

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: