pixel

Системата Plug-in позволява разнообразни стенни конструкции

EHL

Производителят на бетонни блокове за градинско и ландшафтно строителство EHL пусна на пазара Tribus – нов вид система за свързване на стени. Изтънчените форми на отделните елементи позволяват висока степен на гъвкавост при проектирането на стените.

Според EHL Tribus е първият в Европа бетонен блок със система за сглобяване за индивидуален ландшафтен дизайн. Продуктът, който се състои от общо четири основни компонента, съчетава практична употреба с модерен дизайн, както за стени, стъпала и лехи, така и за индивидуални творчески конструкции в градината и на терасата. Основата на Tribus е нов тип plug-in система. С тухлите с кухи камери могат да се създават множество разнообразни конструкции, които са визуално привлекателни. Облицовъчните тухли просто се вмъкват в основната тухла, като се използва система с език и жлеб, или се закрепват с помощта на съединители. Подходящите, комбинирани помежду си покривни плочи са перфектният завършек.

EHL

Ергономичност, свобода на идеите и уникалност

Оригиналните форми на отделните елементи на Tribus не само значително намаляват теглото на системата и по този начин позволяват лесното ѝ използване, но предлагат и по-голяма гъвкавост при проектирането. Така могат да се реализират няколко реда един зад друг или един до друг, например при подиуми или места за сядане. Благодарение на разнообразните възможности за сглобяване сега съоръженията на открито могат да бъдат проектирани навсякъде с еднакъв външен вид – от паравани и повдигнати лехи до стъпала и огнища.

С двете различни повърхности в модерните нюанси на сиво, антрацит, минерално сиво и пясъчно новият продукт е подходящ за всяка външна конструкция. Добре познатата, гладка повърхност CityPur се вписва елегантно във всеки стил с прави линии. Със своето естествено излъчване, фиктивни фуги и оформени ръбове моделът Quada създава непреходен образ с облика на естествен камък. Облицовъчните тухли с дължина 40 см и 60 см позволяват ефектни или класически комбинирани аранжировки и по този начин многобройни визуални варианти.

Снимки: EHL

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: