pixel

Ще ремонтират Докторската градина

докторската градина

Източник: novinar.bg

Столичната община продължава с програмата си за ремонт и обновяване на парковете, градинките и площадките в София. През следващата година започва ремонт на Докторската градина, за което „Московска” 33 ще отдели 800 000 лв.

Столичани ще се разхождат по нова настилка, а малчуганите ще играят на обновени катерушки. Ще бъде подменена и поливната система в парка. „Така ще бъде възстановен блясъкът на това знаково за София място”, коментира кметът Йорданка Фандъкова. Тя припомни, че до края на месеца ще приключи реконструкцията на площада пред паметника на Патриарх Евтимий.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: