pixel

Сграда в Търговище спечели първо място в конкурса на Баумит „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2013“!

baumit

Победителят събра 4154 от 10 001 гласа в големия финал на състезанието

За 12 месеца, в 4 сезона, жури в състав 17 185 члена гласува онлайн за 59 фасади! Оспорвана, непредсказуема, но и изключително интересна беше надпреварата във „Фасада на годината 2013”. В нея взеха участие нови и реставрирани жилищни еднофамилни, многофамилни, смесени, административни сгради и хотели, при чието изпълнение на фасадата са използвани строителни материали от Баумит.

ПОБЕДИТЕЛЯТ НА 2013 с 4154 годишни гласа!

baumit

За 2013-та година журито на конкурса, състоящо се от вас, феновете на Баумит определи своя фаворит – Обект 9 от зимния етап, еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7.

Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е Ненков ЕООД а изпълнител на фасадата е г-н Хасан Алиев. Проектант е арх. Галя Цонева. Използваните материали за фасадата са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Честито на победителя!

baumit

На второ място в големия финал с 3309  гласа застана Обект 8 от зимния етап – жилищна сграда ново строителство гр. Благоевград. Заявител в конкурса и изпълнител на обекта е фирма Корект строй ООД, проектант е арх. Любен Огорелков, а инвеститор е Благоевград Инвест 11 ЕООД.

Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Гранопор мазилка.

Честито на обекта!

baumit

На трето място с 833 годишни гласа се класира Обект 4 от етап лято –  жилищна сграда Formhouse, ново строителство, намираща се в София, Горубляне, ул. Павел Красов 36. Проектант на сградата и заявител в конкурса е JT Architects с архитект Янита Тарабанова. Инвеститор и изпълнител е Бауформ ООД избрал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Баумит честити победата на трите финалистки, а екипите работили по изграждането им ще получат  призове!

Баумит благодари и за участието на всички 59 фасади в изминалата година на конкурса! Един от вас, гласувалите ще бъде награден с подарък в томбола! Очаквайте скоро тегленето на томболата и не забравяйте – предстои нов конкурс за 2014 година, чийто пролетен етап вече чука на вратата!

Източник: Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: