pixel

Сглобяема мини кабина осигурява минимално пространство за нощувка сред природата

LumiPod

Тази сглобяема мини кабина осигурява минимално пространство за нощувки сред природата. Френската строителна компания Lumicene е показа дизайн за сглобяеми мини кабини, които могат да бъдат поставени на всяко място в природата.

LumiPod

Името на решението е LumiPod и разполага с 17 квадратни метра, като премахва границите между вътрешното и външното пространство с гъвкавостта и извитата си форма. Проектирана като хотелска стая с четири звезди, кабината включва основна спалня с панорамна гледка, която оформя цялата фасада и пространството на кабината.

LumiPod

Банята и тоалетната, гардероба и техническото помещение са скрити с дървени деления на задната страна на жилището. Отдясно на леглото е поставен гардероб.

LumiPod

Леглото е като окачено и интегрирано в плитка ниша. Извитият корниз позволява да се поместят затъмняващи завеси пред цялата стъклена повърхност, а банята е оборудвана с мивка, тоалетна и душ, затворени със стъклена стена.

LumiPod

LumiPod е минималистичен и изчистен жилищен модул, истински пашкул на простотата, разположен сред природата, за да посрещне жителите на града, желаещи да се отпуснат след натовареното си ежедневие в бетонната джунгла.

LumiPod

LumiPod е с възможност за персонализиране отвътре и отвън с множество видове довършителни материали, така че да могат да бъдат съобразени с изискванията на крайния потребител.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: