pixel

Серия глазирани тънки тухли

Endicott

Предоставяйки уникална комбинация от стил, издръжливост, актуални цветове и текстури, които ще подсилят и преобразят дизайнерската ви палитра, новата серия глазирани тънки тухли от Endicott ще подчертае облика на следващия ви проект.

Тази нова серия включва 16 архитектурни цвята, от които 8 нюанса неутрално сиво, вариращи от бяло до черно, и 8 нюанса студено сиво, вариращи от бяло до дълбоко, наситено синьосиво.

Всички цветове се предлагат с дебелина 1/2″, гладка и велурена текстура и матово покритие. Серията с глазура Endicott се предлага в повечето стандартни размери за тънки тухли с допълнителни елементи за облицовка. Наред с това по поръчка се предлагат и нестандартни цветове и гланцови покрития.

Endicott

Предимства:
– повърхност, устойчива на графити, която не се нуждае от поддръжка и може да се почиства;
– не изисква обработка с восък при предварително сглобените конструкции;
– конкурентна цена;
– кратки срокове за доставка;
– съответствие с PCI;
– произведено в САЩ.

Употреба: проекти за сглобяеми конструкции, сглобяеми стени и приложни проекти. Приложения: за търговски и битови цели, при ремонтни дейности. Сертифициране: ASTM C126 Стандартна спецификация за керамични глазирани облицовъчни тухли; PCI спецификация за тънки тухли.

Снимки: Endicott

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: