pixel

Санират сгради в Бургас за над 3,5 млн. лв.

sanirane-burgas-161003

Няколко сгради в Средец ще бъдат санирани по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Прогнозната стойност на поръчката е 3 533 489.64 лева без ДДС, съобщи „Топ новини“.

От описанието на поръчката става ясно, че основните дейности, които ще се осъществят, са топлинна изолация на външни стени, подмяна на фасадната дограма, топлоизолация по ограждащите конструкции, ремонт на някои от парапетите по терасите, освежаване на стълбищната клетка, измазване на комините над покрива и във въздушния слой на „студения” покрив и да се ремонтират шапките и т.н.

Сградите, които ще бъдат санирани, са блок 1А на улица „Васил Коларов“, блок 19 на ул. „Преображенска“, блок 1 на ул. „Москва“ № 1, бл. 3 на ул. „Г. С. Раковски“, бл. 2 на ул. „Никола Попов“ и бл. 1 на ул. „Васил Коларов“.

Най-скъпо ще струва санирането на блок 1 на ул. „Москва“ № 1. За него ще се дадат 866 491.16 лева. Кандидатите могат да подават своите оферти и заявления за участие до 24 октомври. Те ще бъдат отворени на следващия ден в сградата на Община Средец.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: