pixel

Съдия-изпълнител продава Каваците за 1.3 млн. лв.

къмпинг

Източник: darikfinance.bg

Съдия – изпълнител извади на публична продан култовия къмпинг „Каваците“ край Созопол, съобщава kmeta.bg. Живописният парцел с площ от близо 35 декара е обявен с начална цена 1.3 млн. лв.

Освен къмпинга в цената е включен и ресторант със застроена площ от 1 400 кв. м. Атрактивният имот е собственост на „Хелио турс“ АД, който е контролиран от бизнесмена Николай Банев.

По образуваното изпълнително производство срещу него стои Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол, която претендира за непогасени задължения от страна на „Хелио турс“.

Процедурата по публичната продан стартира на 14 януари, а кандидат-купувачите могат да огледат имота и да подават оферти до 14-ти февруари, когато ще бъде обявен и евентуалният купувач. Ако дотогава не се явят кандидати, къмпинг „Каваци“ ще бъде обявен за повторна продажба с 20% по-ниска цена.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: