Röfix отбеляза своя двоен юбилей с грандиозно парти

RÖFIX

RÖFIX отбеляза впечатляващ двоен юбилей – 125 години от създаването и в Австрия и 10 години присъствие в България заедно със служители, дистрибутори, архитекти и проектанти, строители и др. партньори на фирмата.

Пред многобройните си гости  на тържеството в град Септември г-н Торстен Биба, Регионален Управител на RÖFIX за Югоизточна Европа и управителят на Рьофикс България инж. Красимир Христов, бяха категорични, че успехът на компанията би бил немислим без партньорите, клиентите и служителите.

Рьофикс

Кметът на община Септември, на чиято територия е единият завод на Рьофикс, благодари на компанията за стабилното присъствие и връчи на господата Биба и  Христов почетните плакети на общината.

За доброто настроение на гостите се погрижиха местният детски танцов ансамбъл „Загоровче”, внушителните танцьори от формация „Елика”, рок група “Sky” и младият талант на гр. Септември – певицата Мариета Петракиева.

В по-късната част на вечерта водещият на събитието Павел Владимиров от Нова телевизия прикани двамата управители да разрежат юбилейната торта.

Рьофикс

Пред строителството се поставят все по-големи изисквания, както от страна на строители, инвеститори и надзорни служби, така и от необходимостта за опазване на околната среда и настоящето икономическо развитие. Ние предлагаме система от иновативни продукти, които отговарят в максимална степен на техническите, екологичните и икономическите изискваниято. Ние даваме импулси за една активна политика в интерес на строителния бизнес. Ние се виждаме в ролята на посредник между носителите на политически решение и нашите партньори в строителството – от архитектите, през строителите и накрая частния строителен предприемач. И занапред ние ще бъдем един силен партньор, на който може да разчитате.

Прочетете също: