pixel

Рециклирани строителни материали с гарантирано качество

GK Baurestmassen

Вече няколко години австрийската компания GK Baurestmassen осигурява перфектен цикъл на своите материали.

В допълнение към приемането на различни строителни отпадъци и изкопана почва, GK Baurestmassen преработва строителни материали и произвежда рециклирани строителни материали с гарантирано качество и CE маркировка, които са устойчиви и на замръзване.

В края на 2021 г. ръководството решава да замени наетата инсталация за натрошаване с нова ударна трошачка R1000S на австрийския производител Rockster, която от януари 2022 г. вече е новото сърце за рециклиране на компанията.

Дробилката „всичко в едно“ е проектирана за широк спектър от задачи, независимо дали става въпрос за рециклиране на бетон, асфалт, строителни отпадъци или обработка на естествен камък.

Снимка: Rockster

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: