Реставриране на декоративни елементи с Röfix RenoFamily

Röfix RenoFamily е серия от продукти с универсално приложение при решение на проблеми за всяко строителство. Благодарение на минералния, висококачествен варов състав с паропроницаемо действие мазилките и шпакловките от серията постигат много добро сцепление и се обработват без проблем.

fasada

Продуктовата „фамилия“ е универсално приложима за ново строителство, ремонти – преустройство и саниране, както и за стари сгради и паметници на културата.

Рьофикс

Пред строителството се поставят все по-големи изисквания, както от страна на строители, инвеститори и надзорни служби, така и от необходимостта за опазване на околната среда и настоящето икономическо развитие. Ние предлагаме система от иновативни продукти, които отговарят в максимална степен на техническите, екологичните и икономическите изискваниято. Ние даваме импулси за една активна политика в интерес на строителния бизнес. Ние се виждаме в ролята на посредник между носителите на политически решение и нашите партньори в строителството – от архитектите, през строителите и накрая частния строителен предприемач. И занапред ние ще бъдем един силен партньор, на който може да разчитате.

Прочетете също: