Въведение в продуктите на Feldhaus Klinker

Тухлата е почти най-старият естествен строителен елемент в нашата културна история. Зад продуктите на Feldhaus Klinker стои над 160 години семейна и фирмена история. Това е най-старата фабрика за клинкер, управлявана от собственици си в Германия. Семейната компания, основана през 1857 г., сега се управлява успешно от четвъртото и петото поколение в лицето на Бернхард Йозеф Фелдхаус и Никола Фелдхаус.

Feldhaus Klinker

За компанията тухлите се превръщат в иновативен строителен материал с почни безграничен избор на цветове и предлагани услуги. Високото качество и една от най-големите производствени бази в Европа превръщат компанията в един от водещите доставчици в строителния бранш. Запазването на постоянно качество на продуктите изисква подбор на глината и различни процеси на смесване в зависимост от нейните характеристики.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: