pixel

Ремонтират спешно онкоклиниката в ИСУЛ

исул

Източник: monitor.bg

Клиниката по медицинска онкология в ИСУЛ ще бъде ремонтирана спешно в най-кратки срокове. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването след изненадващо посещение на здравния министър Десислава Атанасова там вчера. Министерството се ангажира в кратки срокове да съдейства да бъде намерено решение за подобряване на битовите условия, увериха от ведомството.

В клиниката не е правен основен ремонт от десетилетия. Днес директорът на болницата доц. Бойко Коруков ще представи в МЗ проект за реновиране на клиниката. Отделно от това лечебното заведение има готовност да кандидатства за финансиране по проект за енергийна ефективност за реновиране на външната фасада и подмяна на дограма. По време на срещата вчера беше обсъдена и възможността за преместване на клиниката в други помещения до болницата, които в момента са собственост на Столична община.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: