pixel

Рекордни инвестиции в офис сегмента

офиси

125 млд. USD са вложили предприемачи в офисния сегмент за три месеца (юли-септември 2013 г.).  Това е с 25% повече в сравнение с третото тримесечие на 2012 г. Сегментът продължава да се разраства, сочи анализ на консултантската компания Jones Lang LaSalle. С 3% са се увеличили вложенията през третото тримесечие сравнено с второто. Общият обем на транзакциите е 350 млрд. USD, което е с 16% повече в сравнение с третото тримесечие на 2012 г.

Най-активен е бил пазарът в Европа, Близкия Изток и Африка. За разглеждания период там са се сключили сделки на стойност 42 млрд. USD, което е 27% повече в сравнение с миналогодишния показател. Истински бум се наблюдава в Обединените арабски емирства. Там обемът на сделки се е увеличил със 67% съпоставяйки третото тримесечие на тази с миналата година.

Източник:
fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: