pixel

Регионалното министерство получава 150 млн. лв.

инфраструктура

Източник: dariknews.bg

Министерството на регионалното развитие и благоустройството получи допълнителни 150 милиона лева за довършването на няколко инфраструктурни проекта, сред които участъкът Шумен-Белокопитово от автомагистрала „Хемус“ и разширението на пътя Русе-Шумен. Средствата бяха отпуснати с решение на правителството.

Проектите са финансирани чрез постановление от миналата година, а с новото постановление се отпускат пари за тяхното доизграждане. Сред тях са също мостът на река Стряма, обходният път на Поморие-квартал Сарафово, ремонтните дейности на виадукти на магистралите „Хемус“ и „Тракия“, както и обекти от проекта „Транзитни пътища-5″.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: