pixel

Разширете вашия бизнес с Ондулин – един партньор с много възможности за сътрудничество

Ондулин предлага широка гама решения, съчетаващи надеждност и лекота, устойчивост и екологичност, съчетани с лесно приложение. Смятан за петата фасада на сградата, покривът допринася за естетиката, за енергийната ефективност, за здравето и комфорта на обитателите си.

Всяко ново строителство или реновиране започва с планиране. Изборът на висококачествени материали е от съществено значение за създаването на една хидроизолирана сграда, която съществува дълго време. Ондулин предлага надеждни решения, предназначени за професионалисти.

Какъвто и да е вашия проект, ние ще отговорим на всички ваши нужди както при ново строителство, така и при ремонт. Със своя опит в индустрията повече от 60 години, Ондулин е световен лидер в областта на леките покривни решения. Ондулин предлага широка гама от цялостни решения за покриви и системи за препокриване, чрез едно иновативно портфолио базирано на уникална технология.

Амбицията на Ондулин е да допринесе за растежа на бизнеса на своите партньори и следователно трябва да създаде стойност за тях. Ние сме горди, че можем да създаваме бизнес възможности за нашите партньори. Нека спечелим заедно като обединим нашите умения, организация, продукти и ентусиазъм. Ние доставяме атрактивни, надеждни и удобни, напълно адаптирани и уникални покривни решения. Нашите системи осигуряват на всеки клиент решението, от което се нуждае, като същевременно разширяват вашия пазар . Нашата дългосрочна цел е да установим и да развиваме динамично, ползотворно и преди всичко, устойчиво партньорство с всички професионалисти от строителния сектор.

Ние предлагаме печеливши решения, които имат доказани много предимства: лекота за по-лесно транспортиране и бърз монтаж, гарантирана водонепропускливост за дълготрайна експлоатация.

За Ондулин, като един от световните лидери в областта леките покривни материали, иноваторската и развойната дейност винаги е била приоритет. Почти всяка година има нещо ново в продуктовата листа, което за консервативен бранш като строителството си е постижение. Това е един от ключовите фактори. Усъвършенстването на продуктите като технология и приложение, а също така и разширяване на гамата изделия, предлагани от Ондулин е един сериозен фактор, който ни позволява да заемаме все по-сериозни пазарни позиции, както на утвърдените, така и на развиващите се пазари. Други важни фактори са ориентацията към нуждите на крайните клиенти и по-доброто им обслужване , включително техническо съдействие, логистика, маркетингова и рекламна поддръжка.

ЗАЩО Ондулин Е ЕДИН ПАРТНЬОР С МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО ?

– Ние постоянно разширяваме гамата на предлаганите материали;

– Ние прилагаме най-добрите практики в рамките на нашите заводи и процеси;

– Да бъдем близо до нашите клиенти е приоритет за нас;

– Нашите материали са с широко приложение;

Ние можем да предложим най-доброто решение за всеки проблем!

Когато избирате системите на Ондулин, вие получавате персонално отношение и бърза реакция – фактори за разширяването на вашия бизнес!

Материалите на Ондулин отговарят на всички строителни норми:

– Не съдържат азбест и други вредни и опасни вещества;

– Произвеждат се от рециклирани материали, потвърдено от независима институция (ICC_ES), като сертификатът може да послужи за сертифициране на сградата по системата LEED;

– Осигуряват здравословна жизнена среда.

Ондулин ви помага да спазите сроковете по вашите проекти. Ние поддържаме оптимален запас от продукти и разполагаме с широка дистрибуторска мрежа. Партньорството с нашите дистрибутори е ценно за развитието на бизнеса. Предлагаме също и програми за обучение на строителни специалисти.

ПРОДУКТОВА ЛИСТА

ПОКРИВНИ МАТЕРИАЛИ

– ONDUVILLA – Покривна система – единствената вълнообразна битумна керемида и широка гама аксесоари за всеки детайл;
– ONDULINE – Покривна система (листове и аксесоари);
– BARDOLINE – Битумни шиндли в различни цветове и форми с широко приложение;
– ONDUCLAIR COLOR – Непрозначна система от полиестер;
– ONDUCLAIR PROTECT – Непрозрачни композитни листове с армировка от усилен стъклен воал;
– ONDUCLAIR RENOV – Системи за препокриване и реновиране на фиброциментови и метални покриви.

СВЕТОПРОПУСКАЩИ ПОКРИВНИ МАТЕРИАЛИ

В помощ на индустриалното и аграрното строителство разширяваме гамата от пластмасови листове от полиестер и поликарбонат. Чрез прозрачните листове можем да осигурим естествено осветление на сградите, през покрива  или през фасадата, а чрез непрозрачните – да подпомогнем изграждането на обекти в агресивна производствена среда. Устойчивостта на тези продукти на химически агенти ги прави подходящи за сгради, подложени на вредните въздействия на солените морски води.

– ONDUCLAIR PLR – Светопропускащи системи от полиестер;
– ONDUCLAIR PC – Светопропускащи системи от поликарбонат;
– ONDUCLAIR PCMW – Многостенни поликарбонатни системи;
– ONDUCLAIR THERMO – Светопропускащи покривни панели.

ЗА ПОД КЕРЕМИДИ, ЗАЩИТА ЗА ПОКРИВИ И СТЕНИ

– ONDULINE ПОД КЕРЕМИДА – Листове за приложение под керемиди: „Изолин“ – за всички модели керемиди и „Руфолин“ – за турски керемид. Предлагаме и универсалния обновен лист „Изолин SC 380”, който е приложим за всякакъв вид керемиди, което значително улеснява работа на нашите клиенти и партньори.
– ONDUTISS – Подпокривни пароизолационни и паропропускащи фолиа;
– BITULINE – Битумно-рулонни хидроизолационни мембрани;
– FONDALINE – Влагозащитни, релефни дренажни мембрани;

С Ондулин вие имате надежден партньор за всички ваши проекти. Широк избор от решения за някои типични сгради, които ще ви помогнат да спестите време и пари за строителни дейности.

ondulin

ondulin

ondulin

ondulin

ondulin

ondulin

Освен да има доволни клиенти Ондулин има и друга цел – да има надеждни партньори, които с удоволствие да предлагат и монтират материалите на фирмата. Защото мисията да Ондулин е да изгражда доверие, коректност и лоялност. Затова е важно да са доволни крайните клиенти, т.е. тези които ще живеят в новопостроената сграда и изпълнителите на покривните работи – от добре свършената работа и от дълготрайния резултат.

ИЗБОРЪТ НА Ондулин ОЗНАЧАВА ИЗБОР НА РЕШЕНИЕ, ТЕХНИЧЕСКО СЪДЕЙСТВИЕ, БЪРЗА РЕАКЦИЯ И УСПЕХ ЗА СЪВМЕСТНАТА РАБОТА!

Ондулин СМ

Официален търговски офис за България на френската призводствено-търговска група ONDULINE – световен лидер в производството и продажбата на висококачествени покривни и хидроизолационни материали от лек тип.

Прочетете също: