pixel

Публичен търг за „Пирин Сюитс“ край Разлог

Комплексът „Пирин Сюитс“, чиито обекти се намират в гр. Разлог на ул. ,,Кукурево“ отново е обявен за продан.  Една от най-големите публични сделки в област  Благоевград стои повече от 4 години без резултат.

Комплексът включва обекти на обща цена е 8 407 818лв. Всеки купувач може да наддава разделен от другите. Така клиентът може да си купи както апартаменти, така и мезонети. Началната цена за апартамент от 30 квадрата е 50 000лв, а за мезонет от 95 квадрата – 117 000лв. Участниците в търга могат да вземат още: спа център, гаражи и зали за спорт.

Най-големият обект за продан е хотел на пет етажа. Сградата е с мансарден етаж, масивна конструкция, стоманобетонни греди, колони и плочи, както и тухлени външни и вътрешни преградни стени. Покривът на сградата е скатен с битумни керемиди. Външните стени са изпълнени с топлоизолация и минерална мазилка, а частично по фасади от югоизток и югозапад има дървена обшивка и частична облицовка от цепен камък. По цялата фасада на сградата е монтирана алуминиева дограма.

Всички вътрешни помещения в сградата са на етап „груб строеж“, с под – бетонна плоча, стени – тухлена зидария и таван – бетонна плоча. На второ ниво са обособени седем броя помещения. а на трето и четвърто – по десет броя. На пето и шесто ниво (мансардния етаж) са обособени съответно девет и шест броя помещения. В сградата не са монтирани и не се налични вътрешни врати. Входните врати на сградата са алуминиеви.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: