Пролайф Технолоджи ЕООД – българският производител на керамични блокове

keramichna fabrica

Компанията е със седалище град София и е сред водещите производители в тази област в страната повече от 20 години.  Керамична Фабрика Мирково се намира в с. Мирково, на 60км. от гр. София и 110км. от гр. Пловдив.

Фирма „Пролайф Технолоджи” ЕООД е основана като семейна фирма през 1993 година. Още същата година закупува Керамичен завод Мирково и след 4 месечен период на ремонтни и възстановителни работи, през септември 1993 г. производството на тухли е възстановено. Този завод е първия частен след промените през 1989 г. През 2007 година закупуваме нова технологична  линия от Германия и през 2014 официално заработва.

Основната дейност на фирмата е свързана с производството на качествени керамични изделия по най-съвременни технологии и въвеждането на доказано добри практики с цел оптимизация на производството. Стремим се да внедрим чрез нашия асортимент нови технологии в строителството, които да кореспондират директно с съвременните тенденции и изисквания в сградостроителството за енергоефективност и оптимизирани разходи.

„Пролайф Технолоджи” ЕООД е изцяло българска фирма и като такава оценява реално социалната си и друга роля в обществото.

keramichna fabrica

Мисията на фирмата е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти, съобразени с техните потребности, като спомага за развитието и растежа на своята производствена и търговска дейност, осъществявана във високо конкурентна среда, чрез инвестиране и развитие на дейностите и човешките ресурси. Едни от най-важните елементи от фирмената политика в 20 годишната история на „Пролайф Технолоджи” ЕООД са коректното обслужване на клиентите, качествените продукти и изключително изгодните ценови условия.

Управленският персонал има амбиция за иновативност и прилагане на висок стандарт във всички наши дейности, с цел да работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на нашите клиенти и дистрибутори, като има предлагаме продукти с доказани качества, обезпечени с професионализъм и опит. Стремим се да развиваме съвременен тип дистрибуция, което чрез икономическата си ефективност ни дава възможност да въвеждаме и поддържаме високотехнологично производство, да реинвестираме, да подобряваме и усъвършенстваме нашето ноу-хау.

mirkovo

През годините „Пролайф Технолоджи” ЕООД като оператор на Керамичен завод Мирково се е доказал като благонадежден български производител, работодател и партньор.

Успеха на фирмата се дължи преди всичко на стремежа за развитие, иновативност и отговорност към работата на всички членове на нашия екип.

Името на фирмата означава „Технологии за Живота” и ние се стремим в нашата дейност да осъзнаваме, че всяка технология независимо колко е сложна трябва да бъде реализирана с отговорност към природата, хората, която я осъществяват и произведените продукти да бъдат екологично съобразени с висок стандарт за експлоатационни качества.

В Керамичен завод Мирково работят над 100 отдадени хора.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: