pixel

Проект за кула в Париж получи наградата The Glass Future Prize

Предложението на Studio Gang за Tour Montparnasse tower в Париж, Франция, бе отличено с The Glass Future Prize на тазгодишния световен архитектурен фестивал.

Първоначално разработен за международния конкурс за ре-дизайн на известната във френската столица сграда, известна като Tour Montparnasse, дизайнът на Studio Gang превръща този монолитен небостъргач в красива нова забележителност за Париж от двадесет и първи век.

Тази нова награда на WAF, спонсорирана от Guardian Glass, се присъжда на проекти, които дават нови начини, по които технологиите за стъкло и стъклото само по себе си, могат да бъдат използвани в проекти от всякакъв мащаб.

Дизайнът на Studio Gang за кулата предлага нова фасетирана фасада, придаваща на сградата блестящ силует, който отбелязва присъствието ѝ в парижкия пейзаж, откъдето и да се погледне.

Красотата на вътрешния дизайн надхвърля външния облик и предлага обновена функционалност и много по-добри екологични показатели. Разнообразната комбинация от приложения и услуги правят кулата мощен икономически двигател и оживено място за събиране.

Кулата има петдесет етажа работно пространство, зрелищна обсерватория със закрита градина, ресторанти с тераси, хотел, кафенета, работещ център, магазин, фитнес зала и конферентен център.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: