pixel

Предстои уъркшоп за строителство – „Изграждаме заедно: Учим от Столипиново“

Stolipinovo

Проектът „Изграждаме заедно“ насърчава обединяването на повече хора чрез архитектурни работилници, в които да се учим от майсторите от Столипиново, както и един от друг.

Първият етап на инициативата вече е реализиран през април и май тази година в работилниците на дърводелеца Берул и на железаря Здравко. Заедно с майсторите, група ентусиазирани доброволци и местната общност работиха по „Вратата“ (арт инсталация), място за срещи и стативи за рисуване.

Stolipinovo

През юли, в рамките на дизайн уъркшоп, се генерираха иновативни идеи за градски мебели, детски съоръжения и малки намеси край новото игрище в Столипиново, които да се реализират през есента.

Уъркшопът за строителство „Изграждаме заедно: Учим от Столипново“ отново призовава да изграждаме заедно с майсторите от пловдивския квартал, за да бъдат осъществени различни идеи за по-добра градска среда за игра и почивка.

Запишете се за участие и предизвикайте способностите си! Докоснете до специфичната работа с дърво и метал.

Кога: 12–15 септември 2019 г.
Къде: Столипиново.
Начало: 12 септември, 10:00 ч.
Вход свободен с предварително записване на [email protected].

Следваща работилница ще се състои на 3–6 октомври 2019 г.

„Изграждаме заедно – Учим от Столипиново“ е проект, основан на концепцията на Мартин Калтвасер и Майк Ронц (Германия), реализиран от Гьоте-институт България, Детска архитектурна работилница (България), Открити пространства (България), Ателие 3 (България) и местни партньори, с подкрепата на Wilo Foundation.

Допълнителна информация потърсете на: www.goethe.de

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: