pixel

Представяне на преобразените пана по бул. „Ген. Скобелев“ в Русе

organik

„Оргахим“ има удоволствието да ви покани на официалното представяне на преобразените пана по бул. „Ген. Скобелев“ в Русе, в близост до кръстовището с ул. „Борисова“. Грозните до скоро съоръжения се превърнаха в красива композиция в цвят „Органик“ – Цвета на 2019-та година.

Изображението съчетава „Органик“ зелено с лилави нюанси, подчертани от геометрични фигури, в които ще разпознаете цветни видове от Червената книга на България. С тях визуалните артисти от Hype all night отправят послание за живот близо до природата и искат да напомнят на жителите на Русе красотата на защитените видове, чрез достъпно изкуство в градска среда. Проектът е осъществен от Фондация „Вижънъри“ и „Оргахим“, със съдействието на Община Русе.

Orgachim

Събитието ще се състои на 23 август (петък), в 11.00 ч., пред паната на бул. „Ген. Скобелев“. За да провери резултата от преобразяването на съоръжението, в Русе директно от bTV пристига Зеленко Зеленков от инициативата „Да почистим България заедно“.

Тази година „Оргахим“ подкрепя кампанията, като на 14-ти септември ще се включи с доброволен труд и материали в почистването и преобразяването на България.

Оргахим

Оргахим е предприятие с над 100 годишна история. Продуктовата гама включва - бои, лакове, емайллакове, грундове, лепила, електроизолационни лакове, смоли, мазилки, сухи смеси, подови покрития термо- и хидроизолации. Около 30 процента от производството е насочено за задоволяване нуждите на потребителския пазар, останалите покриват промишления пазар. Дружеството е единствен производител в страната на анхидриди и най-голям производител на пластификатори и алкидни смоли.

Прочетете също: