pixel

Правят канализация в кв.”Горна баня” в София

gorna bania

Жителите на столичния кв. „Горна баня” най-после ще имат канализация. Стойността на проекта, финансиран по оперативна програма „Околна среда”, е 2, 64 млн. лв., а Столичната община вече е пуснала поръчка за изпълнител, пише „Монитор“.

С парите ще се изградят водопроводните и канализационните мрежи с обща дължина 1473 м, а още 1157 метра ще са съпътстващите тръби.

През следващите четири години съоръжения за мръсната вода ще се строят в кварталите „Надежда”, „Илиянци”, „Суходол”, „Горубляне”, „Орландовци”, както и селищата от районите „Кремиковци” и „Нови Искър”.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: