pixel

Повече зеленина за градските жилищни пространства

Capatect

Озеленяването на сградите става все по-важно във времена на изменение на климата. Capatect (Synthesa Group) предлага решение за последващо озеленяване на фасади със своята многофункционална решетъчна система, която позволява озеленяването на всички видове фасади и стени.

Кабелите на решетката могат да се водят хоризонтално, вертикално, диагонално, успоредно или дори напречно през монтажните основи (дистанционери) и позволяват да се създават зелени мотиви по фасадите. Опората за увиване на катерливи растения съчетава технология и простота, за да се постигне озеленяване на фасадата според индивидуалните изисквания.

Capatect

Пример за това е жилищният комплекс А1 във Вартберг ан дер Кремс (Австрия), планиран и построен от Archionic Architektur und Immobilien със седалище в Щайр.

Намерете препоръчани майстори и фирми за ремонт на апартамент или ремонт на къща. Сравнете оферти напълно безплатно, като заявите своя ремонт в MaistorPlus.com!

Снимки: Capatect

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: